Guide til banereservartion
Du får adgang til Helsingør Tennis Klub’s hjemmeside med online banereservation enten via computer med internetforbindelse eller via opstillet terminal i Badmintonhallens forhal. Hvis du anvender en computer med internetforbindelse så klik dig ind på www.helsingortennis.dk og klik derefter på menuen »Banebooking«.

Trin 1.
Skriv dit medlemsnummer i feltet »Medlemsnummer« og dit kodeord i feltet »Kodeord«. Klik derefter på »Log På«.


Trin 2.
Vælg »Banereservation« i menuen til venstre. Ønsker du at spille på de grønne baner eller i indendørshallen, kan du bare klikke direkte på linket: »Bane # 7-8 og Hal A-B«.

Trin 3.
En oversigt over baner og tider kommer frem på skærmen. For at reservere en bane skal du benytte både dit eget og din makkers medlemsnummer. Du kan søge og tilføje din makkers medlemsnummer i medlemslisten ved at klikke på knappen »Søg«. Hvis du allerede kender det udfylder du blot feltet og trykker på knappen »Tilføj«. Dit eget medlemsnummer vil allerede være udfyldt, og kan naturligvis ikke ændres efter Log På.


Trin 4.
Vælg først dato i kalenderoversigten ved at klikke på den ønskede dato. Klik herefter i feltet udfor aktuel bane og ønsket tidsrum. Herefter vil denne reservation blive markeret med en farve, samt dit og din makkers medlemsnummer, som tegn på at banen er optaget.


Trin 5.
Du og din makker vil nu modtage en bekræftelse på reservationen via e-mail. Ønsker du at annullere en reservation, klikker du blot på den markerede reservation i oversigten. Det er naturligvis kun dig selv - eller din makker på den aktuelle reservationen der kan annullere denne.

Trin 6.
Log af ved klikke på punktet "Log af" øverst i på siden.


Generelle betingelser:
Du kan kun reservere én bane indenfor en 14 dages periode. Ny reservation er først mulig, så snart du har afsluttet den reserverede tid. Misbrug af systemet kan og vil medføre øjeblikkelig udmeldelse af klubben. Ved eventuelt nedbrud eller andre tekniske problemer, vil den systemansvarlige så hurtigt som muligt opsætte de almindelige papirlister med de reservationer, der var kendt på dét tidspunkt.